Contact Us

Snel tijdelijke ondersteuning

Er kunnen tal van redenen zijn waarvoor u tijdelijke HR-ondersteuning inroept. Uw HR-professional is met langdurig verlof, u zoekt extra ondersteuning voor een verandertraject of u zoekt een HR-Expert voor uw HR-afdeling. De vraag is: waar en hoe snel vindt u dé professional die onmiddellijk aan de slag kan met de oplossing van uw probleem? Natuurlijk is een nauwkeurige voorbereiding noodzakelijk. De analyse van uw bedrijf, het probleem, de opdrachtformulering, de selectie en de match. We doen het allemaal, maar het gaat toch vooral om snelheid en professionaliteit. Want doorgaans is er directe behoefte aan een vervanger of externe ondersteuning. En dan blijkt het in de praktijk nogal eens moeilijk iemand met de juiste papieren, gewicht en ervaring te vinden.

Groot netwerk met HR-professionals

Bureau Lammers beschikt over een groot bestand HR-professionals met de meest uiteenlopende profielen. HR-adviseurs, HR-managers, Directeuren HRM en specialisten op de werkterreinen van HR: organisatieverandering, functiestructurering- en waardering, mobiliteit. Om er maar enkele te noemen. Met deze generalisten en specialisten kunt u de continuïteit van uw organisatie waarborgen. En dat is voor iedere bestuurder, manager en ondernemer van cruciaal belang: een zekerheid om op terug te vallen als het echt nodig is.

[ninja_forms_modal_form id=1 image_link=”http://www.bureau-lammers.nl/wp-content/uploads/2016/07/Screen-Shot-2016-07-13-at-12.11.04.png”]

   

Binnen 48 uur na opdracht

Bureau Lammers levert met regelmaat HR-professionals voor uiteenlopende vraagstukken bij organisaties. Onze interim-professionals worden altijd gekoppeld aan een ervaren schaduwmanager en tijdens de interim-opdracht houden wij frequent contact met onze opdrachtgevers over de voortgang van de opdracht. De door u gewenste tijdelijke HR-expertise is gegarandeerd binnen 48 uur na opdracht voor u beschikbaar. Neem eens contact met ons op om na te gaan of wij ook u met uw tijdelijke vraagstuk kunnen helpen.

Interim Brochure

Geef een reactie