Kandidaten gezocht

Onze database voor structurele vacatures is zorgvuldig opgebouwd uit ervaren kandidaten. Wij streven naar een compact  bestand met de beste kandidaten, niet naar het grootste. Daarom wijzigt periodiek een deel van de samenstelling op basis van vraag en aanbod in de markt, gecombineerd met de professionele eisen van ons en van de opdrachtgever. Direct search is de methode die wij veel hanteren bij recruitmentvraagstukken. Daarnaast werken wij als interim partner recruitment voor beslissers op het niveau van bestuur of directie. Wij bemiddelen overwegend voor grote organisaties in de publieke sector, de energiemarkt, productieomgevingen en de zakelijke dienstverlening. Wij voeren recruitment-opdrachten uit voor structurele sleutelposities. Voorbeelden hiervan zijn managementposities voor grote organisatieonderdelen (o.a. onderwijsdirecteuren) en staffuncties op het gebied van bedrijfsvoering: directeur bedrijfsvoering, manager HRM, informatiemanager, (concern)controller etc. Onze specialisaties zijn vacatures op het gebied van HRM, sales en onderwijsmanagement.

Graag komen wij in contact met ervaren, energieke en authentieke kandidaten, die denken te passen in ons kandidatenbestand voor sleutelposities. Indien u interesse heeft, verzoeken wij u, uw actuele cv aan ons te mailen. U ontvangt spoedig bericht van ons.

(senior) HR adviseurs | HR managers

Bureau Lammers is permanent op zoek naar de beste HR professionals in de markt. Voor het vakgebied HRM bemiddelen wij met name voor structurele functies op het niveau van (senior) HR adviseur en HR manager. Graag komen wij in contact met ervaren, adviesvaardige kandidaten. U bent een analytische HBO-er of een pragmatische academicus. U werkt vanuit een professionele beroepshouding, bent ervaren in veranderingsprocessen en u bent in staat om doelgericht HR-data te verzamelen en te analyseren. U heeft een bedrijfskundige oriëntatie. Aldus een aantal criteria, die relevant zijn voor kandidaten in ons HR-bestand. Indien u interesse heeft om in ons bestand opgenomen te worden, verzoeken wij u, uw actuele cv aan ons te mailen. U ontvangt spoedig bericht van ons.

.

   

Onderwijsmanagers

Bureau Lammers adviseert altijd diverse onderwijsinstellingen in het VO en het MBO. Ons HR advies heeft met name betrekking op het ondersteunen bij reorganisaties, het doen van onderzoek in het primair proces of het ontwerpen van een nieuwe functiestructuur. Met regelmaat worden wij naast het adviseren gevraagd – meestal na een inspectie – een interim onderwijsmanager of een onderwijsmanager voor een structurele functie te bemiddelen.

Kandidaten voor structurele functies geven sturing aan een of meer onderwijsteams van docenten, gericht op een optimale onderwijsuitvoering en -ontwikkeling en het realiseren van een effectieve inrichting en toepassing van de pedagogische-didactische werkvormen. Het schaalniveau van de structurele functies varieert van 11 tot 13.

Dergelijke functies vereisen de inzet van ervaren managers van onderwijsteams, die veranderkundige vraagstukken aankunnen met een focus op resultaat én op mensen, die ruime ervaring hebben opgedaan in het relevante onderwijs en die beschikken over academisch werk- en denkniveau.

Wij komen daarom graag in contact met ervaren onderwijsmanagers, die het klappen van de zweep in het MBO en/of VO kennen. Kandidaten, die het gewend zijn om een team van docenten (25 – 40 fte) aan te sturen in een context van verandering.

Indien u interesse heeft om in ons bestand opgenomen te worden, verzoeken wij u, uw actuele cv aan ons te mailen. U ontvangt spoedig bericht van ons.

Interesse in interim management?