Matching binnen 48 uur?

U vindt bij ons adviesbureau en via ons HR-netwerk de interim recruiter die snel aan de slag kan. De oplossing van uw vraagstukken op het gebied van werving en selectie is nabij. Een start binnen 48 uur na opdracht is in de meeste gevallen mogelijk.

Opdrachtgevers gunden ons op het gebied van recruitmentprojecten, onder meer de volgende opdrachten:

  • werving en selectie van jong talent op WO- en HBO niveau met het accent op diversiteit;
  • werving en selectie van ervaren accountmanagers zakelijke dienstverlening;
  • werving en selectie van (senior) beleidsadviseurs voor een landelijk georganiseerde werkgeversorganisatie in de non profit sector;
  • grootschalige recruitment van ICT-personeel voor een combinatie van werkgevers, actief in de publieke sector en zakelijke dienstverlening;
  • werving en selectie van (senior) HR-adviseurs voor grote organisaties in de profit- en non profit sector.

Bovenstaande voorbeelden van recruitment zijn meestal projecten met een lange(re) doorlooptijd. Het komt voor dat een grootschalig project binnen enkele maanden afgerond dient te worden. Sinds 1999 helpen wij opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven naar tevredenheid met dergelijke vraagstukken. Neem contact met ons op voor de snelle en flexibele inzet van een recruiter of HR professional.

   

Netwerk van interim recruiters

Wij hebben zorgvuldig een groot netwerk van HR professionals opgebouwd dat ieder jaar zowel kwalitatief als kwantitatief wijzigt. U wilt immers kunnen putten uit het beste actuele netwerk. Voor de expertise interim recruitment heeft u de keuze uit diverse profielen: recruiters, (senior) HR adviseurs en projectleiders.

Alle interim professionals beschikken over ruime ervaring en actuele kennis van het werkterrein, uw context en de vacante functies. Afhankelijk van hun ervaring en expertise zijn zij inzetbaar in sectoren of organisaties in de publieke- of private sector.

Graag waarborgen wij de continuïteit van uw organisatie door het inzetten van tijdelijke expertise. Wij lossen uw probleem op in een projectmatige setting. Daarna vertrekken wij weer alsof er geen probleem is geweest.

Interim recruiters beschikbaar: