Interim partner search?

Als bestuurder of directeur kiest u er soms voor de werving en selectie van een vacature voor een sleutelpositie niet intern te laten uitvoeren. Toch wilt u dit ook niet volledig uitbesteden. Dit kan te maken hebben met de volgende punten: als organisatie wilt u zoveel mogelijk zelf kunnen, u heeft door negatieve ervaringen onvoldoende vertrouwen in externe adviesbureaus, er is onvoldoende capaciteit bij HR beschikbaar of er ontbreekt een situatie van vertrouwelijkheid. Tussen het intern volledig zelf uitvoeren van een werving en selectie traject en het volledig uitbesteden van een search-opdracht, bestaat een tussenoplossing. De interim-partner search: een ervaren search-consultant, die exclusief voor u werkt vanuit uw eigen organisatie. Wellicht is dit een aantrekkelijk alternatief voor u.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de inzet van een interim partner search zijn:

  • professionaliteit: de interim partner is een ervaren search-consultant, die gewend is te sparren en af te stemmen op het niveau van bestuur en directie.
  • exclusiviteit en vertrouwelijkheid: de interim partner werkt exclusief voor u als opdrachtgever.
  • zorgvuldig, effectief en efficiënt: de interim partner draagt zorg voor de interne procedure en de planning en organisatie van werving en selectie, stelt het beoogde profiel op, communiceert duidelijk en stemt op tijd af met HR, andere interne actoren en de ondernemingsraad.
  • integrale aanpak: de interim-partner zet de juiste gecombineerde instrumenten in ter realisatie van de opdracht.
  • in naam van uw eigen organisatie: de vacature wordt naar keuze vanuit uw eigen organisatie bekend gemaakt in de markt, de interim partner treedt op namens uw organisatie.
  • goede prijs-kwaliteitverhouding: de interim partner werkt op basis van gewerkte dagdelen, dus geen fee. Werkzaamheden die intern kunnen worden gedaan, worden door uw eigen medewerkers uitgevoerd.
  • flexibiliteit en resultaat: na realisatie van de optimale match vertrekt de interim partner.

   

Doelgroep

Een Interim partner search wordt uitsluitend bij klantorganisaties ingezet voor vacatures van sleutelposities. Dit kunnen management- of staffuncties zijn in de publieke sector of het bedrijfsleven. Denkt u hierbij aan directie- en managementposities van grote organisatieonderdelen binnen de overheid. Ook (staf)functies op het gebied van  bedrijfsvoering-, een directeur/manager HRM, Marketing en Communicatie, Finance & Control, ICT etc. vallen hieronder. Op de pagina’s werkwijze en opdrachtgevers van deze website treft u meer informatie aan over onze kernactiviteit Recruitment. De inzet van een interim partner search is een van uw opties ter realisatie van uw vacature.

 

Uw interim partner search is direct beschikbaar.