Complementaire dienstverlening

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken binnen organisaties. Het permanent afstemmen van de vereiste kwaliteiten op de te realiseren strategie is de kern van ons werk. Het bepalen van de vereiste kwaliteiten van uw sleutelspelers vereist een goede analyse van de toekomstige situatie. Het definiëren van de beoogde structuur en profielen is eveneens van belang. Kennis en ervaring is nodig, maar ook andere kwalificaties zijn belangrijk. Na deze stappen breekt het moment aan om de juiste sleutelspeler(s) te bemiddelen voor een interim- of meer structurele periode. Wij zijn uitstekend in staat u te helpen met uw vraagstukken over functiestructurering, de optimale inzet van mensen, de bemiddeling van interim professionals voor tijdelijke opdrachten en van sleutelspelers voor structurele functies in uw organisatie.

Hoogwaardig (interim-) netwerk

Bureau Lammers werkt sinds 1999 voor veelal grote organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven. Via ons beschikt u over een omvangrijk en hoogwaardig netwerk van (interim) professionals dat zorgvuldig is opgebouwd. Wij streven niet hoofdzakelijk naar een groter netwerk, maar focussen ons op actualiteit en kwaliteit. Met veel enthousiasme werken wij aan ons netwerk van ervaren managers-, die willen sturen op resultaat en kunnen coachen op ontwikkeling van mensen. Daarbij vinden wij authenticiteit belangrijk. Naast interim managers bestaat ons netwerk uit ervaren adviseurs en projectleiders-, die inzetbaar zijn in diverse disciplines. Professionals moeten over analytisch vermogen beschikken en adviesvaardigheden bezitten, overeind blijven in situaties met tegengestelde belangen en vooraf afgesproken prestaties realiseren. Daarnaast vinden wij ruime ervaring in- en kennis van het vakgebied cruciaal voor het optimaal kunnen functioneren in een interim-opdracht of structurele sleutelfunctie.

Ervaren HR consultants

Het bemiddelen van interim-professionals en recruitment voor structurele sleutelposities zijn twee belangrijke kernactiviteiten van ons adviesbureau. De derde kernactiviteit is HR advies. Met een compact team van ervaren HR consultants ondersteunen wij organisaties bij met name vraagstukken over organisatie- en functiestructurering en bieden wij hulp bij reorganisaties. Dergelijke vraagstukken vereisen ruime ervaring met het functioneren van organisaties en mensen. Daarom is een partner-adviseur van Bureau Lammers altijd een ervaren adviseur of projectleider. Actuele kennis van de context waarbinnen uw organisatie actief is, is van groot belang. Uw organisatie heeft een partner-adviseur nodig die uw primair proces snapt. De kern van ons HR advies richt zich altijd op de optimale inzet van medewerkers en het succes van uw organisatie.

   

Kwaliteit en snelheid

U wilt kwaliteit, wij leveren kwaliteit! Aan kwaliteit doen wij geen concessies. Die belofte staat. Dat wordt bevestigd door diverse opdrachtgevers voor wie wij reeds vele jaren actief zijn. Een lange termijn relatie kan immers alleen voortkomen uit dienstverlening gebaseerd op kwaliteit. Snelheid is een ander onderscheidend element van onze dienstverlening. De start van een interim-professional had bij wijze van ‘gisteren’ al moeten plaatsvinden. Dat weten wij-, en daar anticiperen wij op. U belt of mailt, dezelfde dag hebben wij contact met u en stellen het beoogde profiel op. Na uw akkoord benaderen wij ons netwerk. De optimale match wordt binnen enkele dagen gemaakt. Dit garanderen wij u.

 

Afspraak = afspraak

Uw tweede garantie. Wij maken graag voor de start van een project met u een afspraak wanneer de te selecteren interim professional ‘bij u aan tafel zit’, welke doorlooptijd de direct search opdracht vergt of op welke datum u het gevraagde adviesrapport in uw bezit heeft. Wij zijn u graag van dienst.

Laat ons uw tijdelijke probleem oplossen!

Geef een reactie