Architectuur functiegebouw

Functies vormen als het ware de bouwmaterialen waaruit de organisatie is opgetrokken. Mits goed ontworpen en door gebruik van de juiste materialen wordt een stevige organisatie gecreëerd, die wel een stootje kan hebben. En die, dankzij de nodige flexibiliteit, ook bij slecht weer overeind blijft. Een goede architectuur van het functiegebouw is dus van groot belang. Voor de organisatie zelf, en voor de mensen die er werken.

Ervaring en expertise

Maak gebruik van onze ervaring en expertise. Bureau Lammers heeft sinds 1999 veel organisaties in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven geholpen met het ontwerp en de implementatie van een modern functie- en salarisgebouw. En met onderhoudsvragen. Wij beschikken over ruime ervaring, expertise, diverse licenties en certificeringen. Naast inhoud vinden wij communicatie net zo van belang. Onze overtuiging is dat een modern functiegebouw alleen tot stand kan komen door duidelijke en tijdige communicatie met het bestuur, het management en de medezeggenschap.

   

Voordelen modern functiegebouw

Een ondernemende organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Dat heeft ook gevolgen voor (de inzet) van uw personele organisatie. Een verouderd, te gedetailleerd of star functiegebouw is dan geen hulpmiddel meer voor de beoogde organisatieveranderingen. Het opnieuw ontwerpen en implementeren van een modern functiegebouw levert u het volgende op:

  • een grotere mate van flexibiliteit;
  • een compacte en onderhoudsarme functiestructuur;
  • een stabiele basis voor resultaat- en ontwikkelafspraken;
  • een loongebouw in balans;
  • duidelijkheid over loopbaanperspectief door het toepassen van functiereeksen.

Lees meer over functiewaardering