Hoogwaardig interim netwerk

Het interim netwerk van Bureau Lammers is zorgvuldig opgebouwd sinds 1999. Ieder jaar wijzigt het netwerk zowel kwalitatief als kwantitatief. U moet immers kunnen putten uit het beste actuele netwerk. U heeft de keuze uit interim managers en interim professionals. Generalisten en specialisten.

Ervaren intermediair

Bureau Lammers is een zeer ervaren intermediair mét inhoud. Onze ervaren consultants werken al vele jaren voor met name grote organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven. Wij kennen het klappen van de zweep in uw branche of context. Bovendien werken wij met regelmaat als HR consultants in uw sector of branche waar wij structuur- en functioneringsvraagstukken helpen oplossen.

Snel de beste match

U wilt snelheid en kwaliteit. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na uw opdracht en afstemming over uw organisatie, context en te realiseren doelstellingen gedurende de interim opdracht stellen wij binnen 24 uur een profiel op van de beoogde kandidaat. Na uw akkoord over het profiel activeren wij ons interim netwerk en leveren u snel 2 á 3 cv’s van potentiele kandidaten aan. Voor de meeste interim vragen zijn wij in staat om dit zelfs binnen 3 werkdagen na opdracht en uw akkoord over het profiel, te realiseren. Wij selecteren op kennis, ervaring, belangrijkste competenties voor de opdracht, persoonlijkheid en natuurlijk ‘de klik’, die de interimmer moet hebben met u als opdrachtgever.

 

   

Continuïteit en sparringpartner(s)

De kwaliteit van ons interim netwerk stelt u in staat om snel en volledig van onze diensten gebruik te kunnen maken. Wij garanderen u continuïteit van uw bedrijfsprocessen door de juiste interim match te realiseren. Daarnaast staat er altijd een gelijkwaardige opvolger ‘in onze database’ klaar, indien dit door uitval onverhoopt nodig zou zijn. De interimmer die bij u aan de slag is kan overigens gebruik maken van een sparringpartner die hij nodig acht. Wij beschikken over vele interim managers en ervaren adviseurs, die deze rol kunnen vervullen.

Geen (administratief) gedoe

U huurt ons in, dus nemen wij u en de interim professional maximaal ‘alle sores’ uit handen. Wij nemen het initiatief, stellen de concept overeenkomsten op, stemmen de inhoud van de documenten af met u als opdrachtgever en met onze interim partner en wij zorgen dat alles organisatorisch, juridisch en administratief goed en vlot verloopt. Wij zijn op de hoogte van de benodigde documenten in relatie tot de wet DBA of andere relevante wet- en regelgeving. U kunt rekenen op adequaat en  zorgvuldig handelen.

Wij lossen uw probleem op.