Gevarieerd interim netwerk

Opdrachtgevers vragen met regelmaat aan Bureau Lammers om met spoed een interimmer te leveren voor een managementpositie, een projectleidersrol of een specifieke staffunctie. U kunt denken aan de volgende interim posities:

  • directeuren van grote organisatieonderdelen voor het implementeren van verandertrajecten
  • lijn- en stafmanagers (finance, sales, marketing en communicatie, automatisering en informatisering)
  • projectleiders voor het realiseren van reorganisatiedoelstellingen
  • (concern)controllers
  • specialisten (adviseurs of senior adviseurs) op een of meer werkterreinen van bedrijfsvoering.

Voor een optimale match is een nauwkeurige voorbereiding noodzakelijk. De analyse van uw organisatie, het probleem, de opdrachtformulering, de selectie en de match. We doen het allemaal, maar het gaat toch vooral om snelheid en professionaliteit. Want doorgaans is er ‘per direct’ behoefte aan een interim manager of professional. En dan blijkt het in de praktijk nogal eens moeilijk iemand met de juiste papieren, gewicht, ervaring en persoonlijkheid te vinden.

   

Uw continuïteit is gewaarborgd

Bureau Lammers beschikt over een groot en hoogwaardig bestand aan interim managers, projectleiders, (senior) adviseurs en specialisten. Met ons interim netwerk kunt u de continuïteit van uw organisatie waarborgen. En dat is voor iedere bestuurder, manager en ondernemer van cruciaal belang: een zekerheid om op terug te vallen als het echt nodig is.

Snelle inzet gegarandeerd

De door u gewenste interimmer is gegarandeerd snel voor u beschikbaar. Neem eens contact met ons op om na te gaan of wij ook u met uw tijdelijke vraagstuk kunnen helpen.

Wij lossen uw probleem op.