Interim partners gezocht

Ons interim netwerk is zorgvuldig opgebouwd uit zelfstandige interim professionals. Wij streven naar het netwerk met de beste interim partners, niet naar het grootste. Daarom wijzigt periodiek een deel van de samenstelling op basis van vraag en aanbod in de markt, gecombineerd met de professionele eisen van ons en van de opdrachtgever. Wij bemiddelen overwegend voor grote organisaties in de publieke sector, de energiemarkt, productieomgevingen en de zakelijke dienstverlening. Onze specialisaties zijn interim HR en interim onderwijsmanagement. Daarnaast bemiddelen wij voor diverse tijdelijke opdrachten. Graag komen wij daarom in contact met nieuwe ervaren interim partners. Indien u interesse heeft, verzoeken wij u, uw actuele cv, voorzien van uw opdrachtenoverzicht aan ons te mailen.

Interim HR adviseurs- en experts

Bureau Lammers is permanent op zoek naar de beste zelfstandige HR professionals in de markt. Wij bemiddelen voor uiteenlopende profielen: (senior) HR adviseurs, HR managers en HR specialisten, voor met name de werkterreinen reorganisatie, functiewaardering, mobiliteit en recruitment.

   

Interim onderwijsmanagers

Bureau Lammers adviseert altijd diverse onderwijsinstellingen in met name het VO en het MBO. Het HR advies heeft met name betrekking op het ondersteunen bij reorganisaties, het ontwikkelen van een HR strategie, het doen van onderzoek in het primair proces of het ontwerpen van een nieuwe functiestructuur. Met regelmaat worden wij naast het adviseren gevraagd – na een inspectie – een interim onderwijsmanager te leveren. Wij komen daarom graag in contact met ervaren interim onderwijsmanagers, die het klappen van de zweep in het MBO en/of VO kennen. Analytische interimmers, die het gewend zijn om een team van docenten (25 – 40 fte) aan te sturen in een context van verandering.

vc_column_text]

Lees meer over Interim: