Snel tijdelijke inzet op niveau

U vindt via ons HR netwerk snel dé professional die onmiddellijk aan de slag kan met de oplossing van uw probleem!

Opdrachtgevers benaderen Bureau Lammers voor de tijdelijke inzet van een HR manager, het overbruggen van een zwangerschapsperiode door een (senior) HR adviseur, het leiden van een HR project, het leveren van tijdelijke expertise bij een reorganisatie etc. Sinds 1999 helpen wij klanten in de publieke sector en het bedrijfsleven met dergelijke vraagstukken.

De juiste match vraagt om een gedegen voorbereiding en werkwijze. De analyse van uw organisatie, de context, het probleem, de opdrachtformulering, het profiel en de selectie. We voeren het allemaal voortvarend uit, en zijn ons ervan bewust dat het gaat om snelheid en professionaliteit.

Want doorgaans heeft u direct behoefte aan flexibele inzet van een HR professional. Dat is precies wat wij u kunnen bieden.

   

Zorgvuldig opgebouwd HR netwerk

Wij hebben zorgvuldig een groot netwerk met HR professionals opgebouwd, dat ieder jaar zowel kwalitatief als kwantitatief wijzigt. U wilt immers kunnen putten uit het beste actuele netwerk. U heeft de keuze uit diverse profielen: (senior)HR adviseurs, HR managers en HR specialisten.

Onze HR specialisten zijn experts op een of meer HR werkterreinen zoals: reorganisatie, organisatieontwikkeling, mobiliteit, functiestructurering- en waardering. Om er maar enkele te noemen.

Met deze generalisten en specialisten kunt u de continuïteit van uw organisatie waarborgen. En dat is voor iedere bestuurder, manager en ondernemer van cruciaal belang: een zekerheid om op terug te vallen als het echt nodig is.

Meer over interim dienstverlening