Interim management

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u tijdelijk een (staf)manager of deskundige nodig heeft. U wilt tijdelijk een sleutelpositie in uw organisatie invullen of u heeft behoefte aan specifieke kennis in een project. U wilt een verandertraject realiseren, u heeft te maken met langdurig verlof of met disfunctioneren, etc.

De vraag is: waar vindt u snel dé interim professional die onmiddellijk aan de slag kan met de oplossing van uw probleem? 

Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot en hoogwaardig netwerk, dat zorgvuldig is opgebouwd uit interim managers en experts. Voor diverse tijdelijke management- en stafposities. Graag overtuigen wij u van onze persoonlijke aanpak, de kwaliteit van ons interim netwerk en de snelheid van handelen.

Interim HR

HR-professionals voor uiteenlopende interim-opdrachten. HR managers, (senior) HR adviseurs of HR experts voor diverse werkterreinen van HRM.

Lees verder

Onderwijsmanagement

Het bemiddelen tussen interim onderwijsmanagers en de onderwijssector (MBO, VO, HBO) is een van onze specialismen.

Lees verder

Management & specialisten

Opdrachtgevers benaderen ons ook voor interim posities in algemeen management, projectmanagement, finance, marcom, ICT etc.

Lees verder

Werkwijze

Wij garanderen professionaliteit en snelheid. Door de juiste analyse, een gestructureerde aanpak en voortvarende matching.

Lees verder

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn veelal bestuurders, directeuren en managers. In de publieke sector (overheid, zorg, onderwijs) en het bedrijfsleven.

Lees verder

Interim professionals

Wij komen graag in contact met interim professionals voor ons hoogwaardige netwerk. Regelmatig hebben wij interessante interim-opdrachten vacant.

Lees verder