Start binnen 3 werkdagen?

U vindt via ons HR netwerk dé professional die snel aan de slag kan met de oplossing van uw HR vraagstuk(ken). Een start binnen 3 werkdagen na opdracht is in de meeste gevallen mogelijk.

Op het terrein van HR advies benaderen opdrachtgevers ons overwegend voor de volgende opdrachten:

  • het overbruggen van een langdurige verlofperiode van een (senior) HR adviseur;
  • het leveren van tijdelijke expertise voor de uitvoering van een reorganisatie;
  • het optreden als senior adviseur/projectleider voor het ontwerp en de implementatie van een nieuw functie- en salarisgebouw;
  • het leiden van een HR project op het gebied van mobiliteit, talentontwikkeling, recruitment of ander HR thema;
  • het ontwikkelen van een HR strategie voor de organisatie.

Sinds 1999 helpen wij klanten in de publieke sector en het bedrijfsleven met dergelijke vraagstukken. Doorgaans heeft u snel of zelfs direct behoefte aan flexibele inzet van een HR professional. En dat is precies wat wij u kunnen bieden.

   

Zorgvuldig opgebouwd HR netwerk

Wij hebben zorgvuldig een groot netwerk met HR professionals opgebouwd, dat ieder jaar zowel kwalitatief als kwantitatief wijzigt. U wilt immers kunnen putten uit het beste actuele netwerk. U heeft de keuze uit diverse profielen: (senior)HR adviseurs, HR specialisten (reorganisatie, mobiliteit, recruitment, functiestructurering en waardering, beloning etc), maar ook uit juristen arbeidsrecht, die afhankelijk van hun ervaring en expertise inzetbaar zijn in de publieke- of private sector.

Met deze generalisten en specialisten kunt u de continuïteit van uw organisatie waarborgen. En dat is voor iedere bestuurder, manager en ondernemer van cruciaal belang: een zekerheid om op terug te vallen als het echt nodig is.

Wij lossen uw HR probleem op.