HR advies

Senior adviseurs van Bureau Lammers helpen u graag uw organisatie slagvaardig te maken en te houden, met resultaatgerichte medewerkers. Samen met de opdrachtgever komen wij tot een vlotte aanpak. Hierbij hoort het ontwerp van een korte route van doelen naar resultaten. Wij ondersteunen de organisatie vanuit een breed repertoire van expertise en moderne hulpmiddelen. Wij vertalen uw organisatiestrategie naar de werkvloer, ontwerpen een strategisch functie- en salarisgebouw en realiseren de gewenste bemensing voor sleutelposities. Ook ondersteunen wij opdrachtgevers bij een reorganisatie.

Reorganisatie

Het succesvol realiseren van reorganisatiedoelen vereist een gedegen voorbereiding en zorgvuldige uitvoering. Wij ondersteunen u graag met een multidisciplinair team.

Lees verder

Functiewaardering

Een generiek of meer specifiek ontworpen functie- en salarisgebouw dient als basis voor een resultaatgerichte personeelsinzet.

Lees verder

Interim HR expertise

Ervaren HR adviseurs, projectleiders mobiliteit, deskundigen functiewaardering of andere specialisten zijn snel projectmatig inzetbaar.

Lees verder