Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?

De  disclaimer geldt als u de website www.bureau-lammers.nl bezoekt.

Van wie is de website?

Bureau Lammers bv is eigenaar van de website. Het officiële correspondentieadres van Bureau Lammers is:

Bureau Lammers bv
Postbus 34
6960 AA  Eerbeek

Overige (contact)gegevens van Bureau Lammers bv:

  • Bureau Lammers bv is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 27172278.
  • Het btw-identificatienummer van Bureau Lammers bv is: NL8152.47.436.B01.
  • U kunt ons telefonisch bereiken via: (0313) 65 65 48 en via email: info@bureau-lammers.nl

 Wat kan nog meer van belang zijn voor u of uw organisatie?

  • Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke of specifieke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch of via de website.
  • Bereikbaarheid website. We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
  • Fouten op de website. We  zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is . Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
  • Auteursrechten. Alle informatie op de website is van Bureau Lammers bv. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.bureau-lammers.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. U moet eerst toestemming aan Bureau Lammers bv vragen als u de informatie op de website wilt gebruiken voor commerciële doeleinden.
  • Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website , bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders of een andere organisatie. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.
  • Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
  • Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.